Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Odată cu inaugurarea noului showroom, brandul SsangYong revine în forţă pe teritoriul Moldovei!

16 Martie 2015 - 10:38
Denis Godorozea
Odată cu inaugurarea noului showroom, brandul SsangYong revine în forţă pe teritoriul Moldovei!
SsangYong nu este o noutate pentru ţara noastră. Pe drumurile Moldovei fiind întâlnite mai multe automobile cu sigla brandului coreean. De ceva vreme SsangYong a dus lipsă de un reprezentant puternic pe teritoriul ţării noastre, iar de curând lucrurile au luat o întorsătură pozitivă pentru fanii mărcii, care de acum încolo vor avea posibilitatea să-şi procure un nou model coreean, dar şi să-l deservească la noul distribuitor oficial SsangYong Moldova, compania Alvim-Auto.

Chiar dacă noul distribuitor a dat startul vânzărilor cu câteva luni în urmă, inaugurarea oficială a noului showroom a avut loc recent, la 13 martie. Astfel, noul distribuitor a dat dovadă de un curaj imens, relansând un brand pe piaţă şi inaugurând un nou showroom, având în vedere situaţia instabilă din ţară.

Inaugurarea oficială a showroom-ului a culminat cu tăierea tradiţională a panglicii, iar invitaţii au avut ocazia să savureze gustări alese într-o atmosferă lejeră şi să cunoască îndeaproape modelele SsangYong. În showroom au fost expuse trei modele, renumitul Rexton, pick-up-ul Actyon Sports şi modelul Korando, testat recent de Redacţia noastră. Cei de la SsangYong Moldova ne-au destăinuit că în decurs de două luni în Moldova va ajunge şi proaspătul model SsangYong Tivoli, care a debutat recent la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul compact este un model extrem de important pentru brandul coreean, care cu siguranţă va prinde şi la publicul autohton, datorită designului inspirat şi tehnologiilor moderne.

Cei de la SsangYong Moldova au mai avut şi o surpriză intrigantă pentru invitaţii evenimentului – primul SsangYong Korando personalizat din Moldova, acesta fiind acoperit în totalitate cu peliculă mată şi accentuat de o grafică interesantă, care reprezintă bătăile inimii maşinii prin fiecare treaptă a cutiei de viteze.

Proprietarii acestui exemplar, cei de la DieselOK Moldova, dar şi reprezentanţii SsangYong Moldova s-au arătat extrem de mândri de unicitatea exemplarului în cauză.

Cei interesaţi de noile modele coreene, au ocazia să le cunoască pe viu şi să le ia la un test-drive în orice zi a săptămânii cu excepţia duminicii, vizitând noul showroom SsangYong Moldova, situat pe strada Calea Ieşilor 17.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter