Poze spion: Noua Honda S660!
24 Martie 2015, 13:06
În ultimul timp cei de la Honda îşi întăresc poziţiile în segmentul automobilelor cu caracter sportiv. Noile Honda NSX şi Honda Civic Type R curând vor avea un frăţior mai mic – un roadster compact numit S660! Recent noua Honda S660 a fost capturată de camere în versiunea de producţie, care deja aşteaptă să fie livrată în unul din porturile din Japonia! Noul S660 a fost prefăţat de conceptul EV-STER încă în 2011, dar în „haine de serie” acesta nu pare să fie la fel de dramatic, precum conceptul.
Totuşi caracterul jucăuş şi
dimensiunile compacte reînvie spiritul predecesorului său - Honda Beat.
La fel ca şi cel din urmă, noul S660
va avea un propulsor pe benzină poziţionat central, iar puterea va fi transmisă către roţile spate.

Propulsorul va fi un benzinar în trei cilindri de 660 cm. cubi, care va dezvolta doar 64 CP datorită unui turbocompresor.
Propulsorul va putea fi cuplat la o transmisie manuală cu 6 rapoarte sau la un variator CVT. Pentru un roadster de doar 900 kg, cei 64 CP ar putea fi suficienţi, iar plăcerea condusului va fi sporită de o setare sportivă a suspensiei şi a cauciucurilor cu aderenţă sporită Yokohama Advan Neova AD08, care vor permite accelerări intense în curbe. Se vehiculează, că va exista şi o versiune mai performantă, numită S1000, care va dispune de un propulsor turboaspirat pe benzină în trei cilindri de un litru volum şi o putere de peste 100 CP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,509
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!