Volvo Moldova anunţă campania „service accesibil” pentru modelele de vârstă medie şi mare
25 Martie 2015, 08:56
De zeci de ani proprietarii modelelor Volvo se mândresc cu fiabilitatea maşinilor pe care le deţin, dar ingineria suedeză a avut întotdeauna nevoie de o îngrijire mai specială, în mare parte pentru că modelele mărcii Volvo au făcut uz de multe soluţii tehnice originale speciale, mai puţin întâlnite pe piaţa aftermarket sau chiar imposibil de găsit decât prin reţeaua distribuitorilor oficiali.
Acum Volvo a pornit o campanie specială prin reţeaua distribuitorilor săi, inclusiv prin distribuitorul Volvo Moldova, menită să ajute proprietarii exemplarelor Volvo de vârstă medie şi mare să beneficieze de un service cu adevărat accesibil şi profesionist pentru maşinile pe care le deţin. Astfel, în cadrul acestei campanii Volvo oferă preţuri speciale la cele mai esenţiale
consumabile şi piese de schimb, precum uleiurile de motor, filtrele, curelele de transmisie şi rolele de extensie, amortizoarele, piesele suspensiei şi ale sistemului de răcire, plăcuţele de frânare şi discurile de frână, parbrize şi altele. Mai mult ca atât, şi costul lucrărilor pentru modelele incluse în campanie este unul redus cu până la 25% în raport cu preţurile modelelor noi.
Iată care sunt modelele incluse în această campanie:
Campania se supune unor condiţii speciale. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi distribuitorul oficial Volvo în Moldova, la numărul de telefon 022-578-930, sau direct la adresa showroom-ului Volvo Moldova, pe bd. Cantemir 14, în Chişinău.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
3,387
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!