Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Corvette Z06 C7.R Edition – inspirat din maşina de curse

27 Aprilie 2015 - 17:11
Denis Godorozea
Corvette Z06 C7.R Edition – inspirat din maşina de curse
Atunci când a fost dezvăluit noul Corvette Z06, a avut loc premiera şi pentru maşina de curse Corvette C7.R. Acum americanii revin la conexiunea dintre modelul de stradă cu cel de curse cu o ediţie specială, numită Corvette Z06 C7.R Edition.

Aceasta se deosebeşte printr-un aspect inspirat din maşina de curse, caracterizat prin culoarea galbenă Corvette Racing Yellow sau neagră, grafica specială pe capotă şi acoperiş, jante de culoare neagră cu accente galbene şi logourile poziţionate central Corvette Racing, kitul aerodinamic, executat din fibră de carbon vizibilă, kitul de performanţă Z07 Performance

Package, care include frânele performante Brembo şi cauciucurile Michelin Pilot Super Sport Cup 2 pentru o aderenţă mai bună.

La interior, Corvette Z06 C7.R Edition dispune de piele şi Alcantara, inserţii din fibră de carbon şi logouri speciale C7.R. Vor fi produse doar 500 de exemplare ale acestei versiuni speciale, fiecare din ele va avea un număr VIN unic al caroseriei, care se va începe cu cifrele 700001, iar sub capotă va fi instalat acelaşi propulsor V8 LT4 de 650 CP şi 881 Nm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter