Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford Mustang Roush Stage 3 vine cu peste 800 CP! (Video)

24 Aprilie 2015 - 13:12
Denis Godorozea
Ford Mustang Roush Stage 3 vine cu peste 800 CP! (Video)
Despre programul de tuning Roush Performance pentru noua generaţie Ford Mustang am vorbit ceva mai devreme, iar acum atelierul american ne prezintă mai multe detalii despre nivelul de top de modificare Stage 3! Pe lângă kitul aerodinamic agresiv R7, sistemul de evacuare cu clapete active, suspensia reglabilă, jantele forjate de 20 de inch şi dungile dinamice de pe părţile laterale, Roush Stage 3 Mustang vine cu modificări enorme la propulsorul V8 de 5.0 litri.

Acesta primeşte un compressor mecanic de la TVS cu un volum de 2.3 litri - exact acelaşi volum îl are propulsorul celui mai slab Mustang care este dotat cu un benzinar turbo în 4 cilindri 2.3 EcoBoost! Cu ajutorul acestui compressor, a noilor injectoare, unei pompe de benzină performante şi a resoftării unităţii de control al motorului, Roush Stage 3 Mustang poate dezvolta peste 800 CP! Cei de la Roush performance l-au pus recent pe un stand dinamometric, unde acesta a arătat 747 CP şi 812 Nm la roată, iar luând în calcul pierderile transmisiei, puterea estimată a motorului chiar ar trebui să depăşească 800 CP!

Pentru noul Stage 3 kit, cei de la Roush Performance cer 21,995 dolari, iar opţional poate fi comandat şi pachetul Track Pack, care include mai multe elemente focusate pentru circuit, inclusiv suspensie şi elemente aerodinamice mai agresive, precum splitterul faţă şi imensul eleron spate. Pentru toate modificările sale cei de la

Roush Performance oferă şi o garanţie de 3 ani sau 36,000 mile (aproape 58,000 km).
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter