Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Infiniti Concept Vision Gran Turismo – din lumea virtuală în cea reală!

29 Aprilie 2015 - 14:40
Denis Godorozea
Infiniti Concept Vision Gran Turismo – din lumea virtuală în cea reală!
Datorită simulatorului de consolă Gran Turismo, care celebrează cei 15 ani de existenţă cu un concurs intrigant, numit Vision Gran Turismo, copiii visători din noi, mai au ocazia de a admira nişte concepte extraordinare, create de către marii producători pentru ultima iteraţie al celebrului simulator - Gran Turismo 6.

O parte ale acestora, coboară din lumea virtuală în lumea reală, iar aceasta a fost şi soarta unuia dintre cele mai spectaculoase concepte din această serie - Infiniti Concept Vision Gran Turismo. Prezentat în „carne şi oase” la Salonul Auto de la Shanghai, conceptul celor de la Infiniti are un aspect de-a dreptul bestial!

Locul premierei mondiale nu a fost ales din greaşeală, pentru că acest GT veritabil a fost dezvoltat de către designerii chinezi din centrul de design Infiniti Design Beijing.

Designerii au insuflat caroseriei spiritul dinamic al Chinei, inspirându-se din caligrafia şi pictura tradiţională chineză.

Pe noi însă, ne interesează mai mult brutalitatea elementelor din fibră de carbon, material din care au fost executate şi jantele, la fel şi ferocitatea propulsorului V8 aspirat natural, care îşi transmite forţa către roţile spate!

Astfel de concepte fioroase ne mai ţin cu sufletul la gură, în aşteptarea timpurilor, când acestea vor deveni realitate!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter