Mercedes-Benz Marco Polo – casa pe roţi pentru călătorii!
15 Aprilie 2015, 17:40
Noul Mercedes-Benz V-Class a primit o versiune dedicată călătoriilor cu familia, care a fost numită în cinstea celebrului călător veneţian Marco Polo.
La exterior Marco Polo practic nu se deosebeşte de un V-Class simplu, cu excepţia unui capac deasupra acoperişului, care se deschide pentru a oferi două locuri de dormit.
Cea mai mare magie se petrece la interior, unde găsim o mică bucătărie, cu frigider, lavoar, aragaz şi măsuţă pentru patru persoane. Această versiune este disponibilă cu trei propulsoare diesel la alegere de
136, 163 şi 190 CP, combinate cu sistemul de tracţiune integrală 4Matic.
Pe lângă versiunea Marco Polo, este disponibilă şi versiunea Marco Polo ACTIVITY, bazată pe mult mai accesibilul Vito. Acesta oferă mai mult spaţiu la interior şi chiar 5 locuri de şezut şi dormit, dacă este rabatată bancheta spate şi înălţat acoperişul! Noul Marco Polo ACTIVITY este disponibil cu aceleaşi propulsoare, dar şi cu versiuni mai slabe ale acestora cu tracţiune spate de 88 şi 115 CP.
Preţul pentru noul Mercedes-Benz Marco Polo porneşte în Germania de la 54.835 euro, în timp ce versiunea mai modestă Marco Polo ACTIVITY va porni de la 38.960 euro.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
3,281
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!