Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Qoros 2 SUV – viitorul crossover sub-compact al chinezilor!

15 Aprilie 2015 - 09:44
Denis Godorozea
Qoros 2 SUV – viitorul crossover sub-compact al chinezilor!
Qoros este unul din puţinele branduri chineze care merită atenţie, cei de la Qoros construind primul automobil chinez care a obţinut 5 stele Euro NCAP! Mai mult decât atât, Qoros pregăteşte o expansiune pe piaţa Europei, unde acesta va debuta aproximativ peste 2 ani, în 2017. La moment Qoros este concentrat asupra pieţei interne, iar popularitatea crescândă al SUV-urilor în China, provoacă la noi proiecte. Pe lângă Qoros 3 City SUV, chinezii vor să lanseze un SUV şi mai compact, care va fi prefaţat de conceptul Qoros 2 SUV, debutul căruia va avea loc la Salonul Auto de la Shanghai.

Cei de la Qoros ne prezintă doar o schiţă de teasing pe care este reprezentat viitorul crossover conceptual. Se pare că concurentul direct al crossover-ului Nissan Juke, va combina motive al brandului Qoros, cu elemente inspirate din alte modele, precum SsangYong Tivoli (partea din spate) şi KIA Sportage (silueta generală şi cromul geamurilor laterale).

Sperăm că aceste similarităţi să fie vizibile doar pe schiţă şi nu pe produsul final, pentru că Qoros este departe de clonele chineze pe care ne obişnuim să le vedem. Sub capotă se va regăsi un propulsor turbo de 1.8 litri, iar la interior Qoros 2 SUV va fi dotat cu un sistem multimedia care poate fi conectat la orice smartphone cu ajutorul platformei „QorosQloud”.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter