Rolls-Royce pregăteşte primul său SUV din istorie. Aşa arată „măgarul” de teste!
8 Aprilie 2015, 07:54
În jargonul lumii auto „măgar” de teste înseamnă o maşină care arată pe dinafară ca un model curent sau mai vechi, dar care pe dinăuntru are măruntaiele tehnice ale unui model viitor, pentru a putea fi testată pe drumurile publice fără a fi deconspirată.

Ştim cu toţii că aproape nici un producător nu se mai poate abţine de a intra pe terenul fertil şi profitabil al SUV-urilor şi în ultimii ani nu mai fac excepţie nici măcar producătorii maşinilor de lux absolut. Bentley lucrează la un SUV, iar Rolls-Royce a anunţat cu ceva timp în urmă că e nevoie de o maşină care să poate oferi calităţile legenedare ale mărcii pe orice teren. Un SUV, deci.
Acum Rolls-Royce e mult mai detailat în afirmaţiile sale şi ne prezintă imaginile cu măgarul de teste. E un vehicul cu caroseria actualului Rolls-Royce Phantom, dar pe dinăuntru e instalată o suspensie de SUV şi un sistem de tracţiune integrală cu o arhitectură absolut nouă, pe care inginerii de la Rolls-Royce trebuie să o testeze şi să o perfecţioneze pe parcursul următoarelor luni. Deşi inginerii mărcii spun că acest vehicul poate sugera dimensiunile viitorului SUV, acesta nu are pe el niciun element de design de pe viitorul model. Şi deoarece caroseria lui Phantom nu a fost gândită pentru o
gardă la sol atât de mare şi un centru de greutate înălţat, măgarul de teste are instalat şi un spoiler uriaş pe portbagaj.

Pentru inginerii Rolls-Royce urmează multe luni de teste on-road şi offroad în cele mai diverse regiuni ale lumii. Toate pentru a atinge rezultatul final – confort desăvârşit şi înaintare fără efort, de această dată în orice condiţii şi teren!
PiataAuto.mdIlie Toma
4
2,504
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!