STARTECH a creat un pick-up bazat pe Range Rover!
15 Aprilie 2015, 15:35
La Salonul Auto de la Shanghai, atelierul STARTECH va prezenta un proiect cu adevărat unic – un pick-up creat pe baza noului Range Rover!
Acest STARTECH Pickup vine cu
un kit aerodinamic cu aripi evazate STARTECH REFINEMENT WIDEBODY, jante forjate de 23 de inch, elemente din fibră de carbon şi cel mai important, o benă în spate!
Specialiştii STARTECH au tăiat
partea din spate şi au realizat o
benă improvizată, în care nu
încape aproape nimic, aceasta
din urmă fiind foarte mică…
Nici proporţiile maşinii nu par la fel de ademenitoare ca altă dată, din cauza benei prea scurte şi acoperişului nalt… Deodată vine în minte aceeaşi ideea pe care a adaptat-o Cadillac modelului Escalade, care avea şi o versiune pick-up numită Escalade EXT, fiind mai proporţionată datorită lungimii mai mari.
Pentru a crea un contrast cu elementele executate din fibră de carbon şi alte elemente de culoare neagră, caroseria proiectului STARTECH Pickup a fost vopsită într-un roşu aprins, care fac acest proiect şi mai vulgar…
La interior STARTECH Pickup se deosebeşte prin scaune individuale, piele neagră, cusături roşii şi inserţii din fibră de carbon. Pick-up-ul este propulsat de imensul 5.0 V8 Supercharged, al cărui putere a fost crescută cu 16 CP până la 526 CP, pentru ai conferi o acceleraţie de la
0 la 100 km/h în doar 5.3 secunde şi o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Proporţiile sunt groaznice, culoarea este stridentă, dar în ciuda acestor factori, este un exemplar deosebit, care îi va ademeni pe bogataşii fără gust.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,105
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!