Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

SsangYong a prezentat conceptul XAV inspirat din vechiul Korando

15 Aprilie 2015 - 09:13
Denis Godorozea
SsangYong a prezentat conceptul XAV inspirat din vechiul Korando
La Salonul Auto de la Seul, SsangYong a prezentat conceptul XAV (eXciting Authentic SUV) designul căruia a fost inspirat din a doua generaţie al modelului Korando. Deşi preia elemente de la vechiul Korando, în linii generale XAV Concept poate aminti de SUV-ul Toyota FJ Cruiser, care la fel a fost inspirat dintr-un model mai vechi al brandului nipon. Spre deosebire de Korando, care avea doar trei uşi, XAV Concept vine cu o caroserie mai practică cu 5 portiere.

Fiind bazat pe o platformă compactă, XAV Concept nu este un SUV generos, ci un SUV compact cu un design retro, ce evocă SUV-urile autentice de altă dată. La baza conceptului stă un sistem de propulsie hibridă ce combină un propulsor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice, care împreună formează transmisia integrală electrică e-4WD şi un pachet de baterii litiu-ion.

Pentru a se deplasa în confort pe teren accidentat, SsangYong XAV Concept este dotat cu o suspensie pneumatică, care este ajustată de două stereo camere, ce scanează drumul din faţa SUV-ului, la fel cum o face sistemul Magic Body Control al celor de la Mercedes-Benz. Pe lângă conceptul XAV şi vehiculele de serie, precum noul Tivoli, cei de la SsangYong au prezentat la Seul şi primele prototipuri de maşini autonome, care rulează fără intervenţia conducătorului. Se pare că brandul coreean se îndreaptă în direcţia corectă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter