Volvo propune să întindem picioarele cu conceptul Lounge Console! (Video)
21 Aprilie 2015, 14:57
Cu toţii cunoaştem predilecţia chinezilor către automobile cu ampatament mărit, iar această predilecţie o favorizează constructorii auto producând automobile cu ampatament mărit exclusiv pentru piaţa Chinei. La Salonul Auto de la
Shanghai, cei de la Volvo, au demonstrat că nu numai ampatamentul mărit este unica cale pentru un spaţiu şi confort desăvârşit, cu un concept unic numit Lounge Console, care va lăsa să roşească chiar şi mărcile de lux britanice!
Conceptul Lounge Console este creat pe baza versiunii de top Volvo XC90 Excellence şi reprtezintă un podium special amplasat în locul scaunului pasagerului faţă, care oferă o flexibilitate inimaginabilă!
În primul rând, acest podium serveşte drept suport pentru picioarele pasagerului spate, oferind şi loc pentru încălţăminte şi o măsuţă, care se transformă într-un sistem multimedia cu un display de 17 inch sau măsuţă pentru machiaj cu oglindă şi loc pentru
depozitarea bijuteriilor. Mai mult decât atât, în partea frontală mai există un spaţiu pentru depozitarea ceasurilor şi portmoneului, care poate fi încuiat.

Ideea suedezilor este originală şi absurdă în acelaşi timp, dar noi
considerăm, că aceasta va prinde la publicul din China, care va dori un astfel de confort cu iz de lux suprem pentru modelul Volvo XC90 Excellence.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,709
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!