Castrol şi Ford Mustang conectează lumea virtuală cu cea reală într-un spot senzaţional! (Video)
27 Mai 2015, 16:47
Probabil majoritatea fanilor auto au încercat vreodată un joc video, unde principalul erou a fost automobilul. Jocurile video sunt foarte distractive, dar, din păcate, acestea nu pot transmite toate emoţiile pe care le trăieşte conducătorul la volan.
Lumea virtuală nu te poate împinge în fotoliu pe care stai jucându-te atunci când accelerezi automobilul virtual, nu te poate face să simţi acceleraţiile laterale în timpul unui drift virtual... Cu toţii ne-am fi dorit la un moment dat
să ne aflăm la volanul acelei maşini
virtuale şi să gonim pe trasee fără să păţim nimic, dar să o simţim cu toată fiinţa noastră! Se pare că producătorul de uleiuri de motor Castrol, pentru a promova noul Castrol EDGE cu adaos
de titan, a reuşit să strângă o echipă care a conectat lumea virtuală cu cea reală într-un spot senzaţional!
Pentru ca visul să devină realitate a fost nevoie de o cască virtuală Oculus Rift DK2, care a fost pusă pe capul drifterului Matt Powers, care participă la campionatul american de drifting Formula D, ca mai apoi Powers sa ia locul într-un Ford Mustang Rush Stage 3 cu propulsor V8 de 5.0 litri (650 CP) şi să conducă într-o manieră dementă în timpul real, privind imaginile virtuale!
Chiar dacă pe video totul pare foarte uşor şi simplu, să combini lumea virtuală cu cea reală nu a fost foarte uşor. Proiectul a pornit anul trecut, la care au lucrat tehnologii creativi Adam Amaral şi Glenn Synder, iar pentru calibrarea finală cei doi împreună cu Matt Powers au muncit timp de o lună.
Rezultatul este unul spectaculos şi memorabil, datorită drifturilor reale şi cele virtuale! Vizionare plăcută! Ultimul video este o versiune 360 de grade interactivă, care lucrează pentru utilizatorii Google Chrome.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,425
GALERIE VIDEO (4 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!