Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz împreună cu Lufthansa vor crea interioare VIP pentru avioane

20 Mai 2015 - 16:22
Denis Godorozea
Mercedes-Benz împreună cu Lufthansa vor crea interioare VIP pentru avioane
Lux, rafinament şi calitate - sunt caracteristicile definitorii pentru un Mercedes-Benz. De ce acestea să nu fie disponibile şi pe o navă aeriană? Cei de la Mercedes-Benz Style au anunţat despre o colaborare cu Lufthansa Technik, care presupune proiectarea şi realizarea interioarelor VIP pentru avioane. La expoziţia de la Geneva dedicată avioanelor,

EBACE 2015, a fost prezentat primul rod al acestei colaborări, un concept VIP al interiorului destinat avioanelor de zbor de scurtă durată şi de durată medie.

Designul interiorului se dezice de standardizarea şi arhitectura tradiţională a interioarelor de avioane convenţionale. Astfel, scaunele nu sunt poziţionate în rând, iar pereţii despărţitori lipsesc cu desăvârşire, pentru o ambianţă aerată şi luxoasă. Chiar şi iluminatoarele tradiţionale sunt tratate deosebit, fiind astupate de paneluri negre, inspirate de planşa de bord al navei amiral Mercedes-Benz S-Class, care datorită iluminării ambientale, par să plutească în aer, în timp ce tehnologia Magic Sky oferă posibilitatea de a schimba transparenţa acestora.

Tabloul general dă o impresie a unui living modern, unde accentul de bază este pus pe omogenitatea şi continuitatea formelor. Spre exemplu, aceleaşi panouri negre îşi au continuitatea în câteva acvarii, iar podul, pereţii şi podeaua se unesc între ele.

Clienţii acestui proiect de design unic, vor fi cei dornici de un design şi de experienţe mai sofisticate la bordul avionului propriu.

Cu proiectarea se vor ocupa designerii de la Mercedes-Benz Style, în timp ce de realizarea proiectului vor avea grijă specialiştii în domeniu, Lufthansa Technik.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter