PiataAuto.md: „The Italian Job”, cu un MINI spre Italia!
19 Mai 2015, 09:13
Vă anunţam acum câteva zile că săptămâna asta va fi una tare de tot pe PiataAuto.md! Ei bine, aflaţi că am zburat cu bine la Munchen şi am şi testat un bolid super performant acolo, iar astăzi dăm startul celei mai nostime şi joviale aventuri: „The Italian Job”, cu un MINI spre Italia.

Da doamnelor şi domnilor, asta e maşina care ne va purta peste tot în
această săptămână – un minunat MINI Cooper D cu 5 uşi! Da, da, este chiar el, noul MINI cu 5 uşi! La prima vedere nu pare să fie prea mare folos din cele 2 uşi suplimentare, dar stilul inconfundabil a rămas acelaşi, şi plăcerea de condus se simte la fel de savuros!

Sub capotă avem noul motor diesel tricilindric al grupului BMW, de 1.5 litri, cu 116 CP şi 270 Nm la activ! Mai mult
ca atât, pentru ca plăcerea de condus către Italia să fie cu adevărat autentică, avem un MINI cu cutie de viteze manuală! Uraaa!!! Trei pedale pe un MINI şi avem în faţă un traseu formidabil prin Germania şi Austria către minunata regiune Toscana din Italia! Pentru că în Italia avem un adevărat „Italian Job” acolo, după numele renumitului film în care au participat nişte exemplare MINI vopsite similar
exemplarului nostru! Nici că se putea să avem parte de o maşină mai plăcută pentru a ne deplasa către însorita „cizmă” a Europei! Şi unde mai pui că MINI Cooper D cu 5 uşi promite un
consum mixt de doar 3.7 litri/100 km! Şi unul urban de 4.4-4.5 litri/100 km! Eh, după noi, dacă reuşim o medie de vreo 4.5 litri/100 km o să fim mai mult decât fericiţi, deşi n-avem planuri să renunţăm la plăcerea de condus!
Staţi pe aproape, „The Italian Job” începe astăzi pe PiataAuto.md şi va ţine toată săptămâna, iar pe parcurs avem multe surprize pentru voi, de la vizite în locuri curioase până la teste drive aşteptate şi transmiteri live de la evenimente internaţionale!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,086
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!