PiataAuto.md şi Booking.com, parteneri oficiali în aventura incredibilă care se apropie!
26 Iunie 2015, 07:40
O aventură incredibilă este pe cale să înceapă! V-am intrigat acum câteva zile cu câteva şoapte despre ceea ce va urma: „21 de zile. 21 de ţări. 2 continente. 3 bărbaţi. O aventură incredibilă!”. Şi uite că astăzi redacţia PiataAuto.md este profund onorată să Vă anunţe că renumitul site lider în călătorii şi rezervări de hotele, Booking.com, este partenerul oficial al PiataAuto.md în aventura incredibilă care se apropie!

Vom avea o expediţie cum nu s-a mai văzut! Puteţi să vă imaginaţi ce înseamnă să traversezi 21 de ţări, situate pe 2 continente, în 21 de zile! Fireşte, cei 3 bărbaţi aventurieri de la bord vor avea nevoie de puncte de cazare, unde să-şi revigoreze forţele pentru fiecare nouă zi a excepţionalei aventuri, iar Booking.com, cu peste 675,000 de soluţii de cazare în întreaga lume, este partenerul perfect pentru o astfel de explorare a lumii! Mai mult ca atât, pe lângă soluţiile interfaţei web ale Booking.com, acum există şi aplicaţia mobilă Booking Now, care îţi permite să-ţi rezervezi extrem de simplu hotelul dorit direct de pe telefonul mobil,
oriunde te-ai afla! Nu-ţi place să-ţi faci planuri prea exacte de dinainte? Eşti adeptul unor aventuri mult mai spontane? Perfect, noua aplicaţie Booking Now e ceea de ce ai nevoie, iar echipajul nostru expediţional va folosi această aplicaţie în grandioasa aventură, care se apropie tot mai mult!

„Suntem încântaţi de parteneriatul nostru cu Booking.com în această grandioasă aventură”, declară Ilie Toma, CEO şi Editor Sef al companiei Online Media, cea care editează publicaţia online PiataAuto.md. „Este
pentru prima dată când Booking.com se implică direct într-o asemenea aventură cu noi şi le suntem recunoscători pentru încrederea pe care o au în noi. Împreună cu Booking.com, vom demonstra întregii omeniri cât de deschisă, diversă, frumoasă şi uşor de explorat este lumea zilelor noastre!”, a mai adăugat Ilie Toma.

Da, dragii noştri! Lucruri neverosimile se întâmplă! Marea aventură e foarte aproape de a începe!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
4,095
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!