Iată cum producătorii testează viitoarele modele pe Nurburgring! (Video)
30 Iulie 2015, 12:26
Pentru majoritatea producătorilor auto circuitul Nurburgring Nordschleife nu este doar un teren pentru a demonstra timpi record care va şoca concurenţii, dar, în primul rând, un teren pentru a testa limitele viitoarelor modele înaintea lansării acestora pe piaţă.
Producătorii dispun de centre de teste specializate care se află la „câţiva paşi” de la renumitul circuit, ceea ce le oferă un acces rapid pentru a testa comportamentul modelelor în cele mai extreme condiţii. Dar de ce producătorii aleg anume Nurburgringul?!
În primul rând, acest circuit are o lungime foarte mare (aproape 21 de km), iar denivelările circuitului, diferite tipuri de curbe, elevaţii şi alte aspecte, repetă condiţiile provocătoare a drumurilor publice. Pentru că nu au posibilitate să testeze la limită maşinile sale pe drumurile publice, din motive evidente, producătorilor nu le rămâne altceva decât să-şi pună pe jar modelele în „Iadul Verde”! În acest video puteţi vedea cele mai recente modele care sunt conduse în forţă de piloţii de teste a diferitor producători. Unele modele deja au fost prezentate, dar mai trec teste înainte de a apărea la distribuitori, iar alte modele nu au văzut lumina zilei în formă „dezgolită”. Printre acestea SUV-ul Bentley Bentayga, Audi SQ7, Porsche 911 facelift, Jaguar F-TYPE SVR şi chiar viitoarea generaţie BMW Seria 5! Sărituri, drifturi şi chiar acroşaje! Toate acestea în filmuleţul de mai jos! Vizionare plăcută!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,506
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!