Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar F-PACE este testat în cele mai extremale condiţii! (Video)

29 Iulie 2015 - 10:48
Denis Godorozea
Jaguar F-PACE este testat în cele mai extremale condiţii! (Video)
Orice automobil înainte de lansarea sa pe piaţă trece prin diferite teste în diferite regiuni ale lumii, pentru a fi verificate şi optimizate toate sistemele şi elementele tehnice în diferite condiţii.

La fel şi primul SUV Jaguar, modelul F-PACE trece o serie de teste extensive la nordul Suediei unde temperaturile coboară până la -40 grade Celsius şi în Dubai, unde temperaturile se ridică la +50 grade Celsius!

Aceste condiţii sunt ideale pentru calibrarea sistemului de tracţiune integrală şi a sistemelor electronice Dynamic Stability Control şi All-Surface Progress Control.

Străpungând deşerturile din Dubai temperaturile la interior pot urca la +70 de grade Celsius, aici vine marea provocare pentru materialele de la interior, dar, mai cu seamă, pentru sistemul de aer condiţionat.

Pentru prima dată în lista testelor pentru modelele sale, cei de la Jaguar au introdus testul care include trecerea serpentinelor acoperite cu pietriş. Unic este şi modul în care sunt camuflate prototipurile de teste F-PACE, imaginile camuflării corespunzând mediului în care sunt testate. Original!

Noul Jaguar F-PACE va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt şi se va strecura în nişa unde domnesc astfel de modele precum BMW X3/X4,

Audi Q5 şi Porsche Macan, oferind propulsoare în 4 cilindri din gama Ingenium şi versiuni V6 Supercharged.

Vânzările noului SUV britanic vor demara în 2016.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter