Mercedes-AMG C 63 S Coupe - noi imagini şi informaţii! (Video)
27 Iulie 2015, 17:43
Cei de la Mercedes-Benz continua să ne facă viaţa mai intensă dezvăluind noi poze cu viitorul Mercedes-Benz C-Class Coupe! De această dată, ne este confirmat că pe imagini avem
anume un C-Class Coupe în versiunea dinamică de top Mercedes-AMG C 63 S Coupe. Pentru noul C-Class Coupe, cei de la Mercedes-Benz au regândit silueta care va fi mult mai dinamică fiind cu 40 mm mai joasă decât cea al
actualei generaţii, astfel sportivitatea va ieşi pe prim plan, iar spaţiul la interior pentru pasagerii spate va fi compromis, bancheta fiind amplasată mai jos şi mai în faţă.
Aspectul dinamic va fi accentuat şi de posteriorul realizat în stilul lui S-Class Coupe cu blocuri optice ceva mai înguste care se extind pe capacul portbagajului, în timp ce de pe cel din urmă plăcuţa de înmatriculare se mută pe bara de protecţie spate.
Gama de modele va cuprinde versiunile C300 Coupe (245 CP), C 400 Coupe (333 CP), C 450 AMG Coupe (367 CP) şi versiunile dinamice Mercedes-AMG C 63 Coupe (476 CP) şi Mercedes-AMG C 63 S Coupe (510 CP).
Reamintim, că printre pozele de teasing oficiale rivalul lui BMW M4 Coupe, Mercedes-AMG C 63 S Coupe a demonstrat cauciucurile mai late pentru axul faţă - 255/35 ZR19 faţă de 245/35 ZR19 pentru sedanul C 63 S.
Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe şi versiunile sale dinamice din Affalterbach vor fi dezvăluite pe data de 19 august, în timp ce premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,586
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!