Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Oficial: foştii prezentatori Top Gear vor reveni în 2016 cu un nou show pe Amazon Prime!

30 Iulie 2015 - 14:22
Denis Godorozea
Oficial: foştii prezentatori Top Gear vor reveni în 2016 cu un nou show pe Amazon Prime!
După ce Jeremy Clarkson a părăsit emisiunea Top Gear a celor de la BBC, fiind urmat şi de ceilalţi colegi, Richard Hammond şi James May, au durat luni bune de discuţii şi presupuneri, dar în sfârşit vine anunţul oficial: foştii prezentatori Top Gear vor reveni cu un nou show pe Amazon Prime! Denumirea show-ului deocamdată nu a fost anunţată, iar cei de la Amazon Prime sunt siguri că acesta va deveni cel mai aşteptat show al anului 2016. Cei trei „dinosauri” rebeli vor păşi în noua eră a televiziunii inteligente pe care o oferă Amazon Prime milioanelor membri de pe întregul glob. Conform lui Jeremy Clarkson, el se simte de parcă a coborât dintr-un avion învechit (BBC) şi a urcat într-o navă cosmică (Amazon Prime)!

O altă veste bună este că cei de la Amazon Prime le vor da prezentatorilor toată libertatea din lume pentru a crea un show pe care aceştia şi-l doresc, iar pentru a realiza tot potenţialul, Jezza, Hamster şi Captain Slow vor fi ajutaţi de fostul producător Top Gear, Andy Wilman, care a dimisionat şi el de la BBC. Bine aţi revenit băieţi!

Între timp, noul format Top Gear, se va lansa în frunte cu Chris Evans, iar după recentele zvonuri, lui i se va alătura pilotul de Formula 1, şi campionul mondial de Formula 1 din anul 2009, Jenson Button.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter