Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel va prezenta la Frankfurt noua Astra de curse

31 Iulie 2015 - 09:15
Denis Godorozea
Opel va prezenta la Frankfurt noua Astra de curse
Pentru cei de la Opel sporturile cu motor sunt foarte importante, mai ales cursele pentru clienţi, precum este campionatul global TCR International Series. Pentru regulamentul acestui campionat cei de la Opel vor crea o maşină de curse pe baza noii generaţii Astra care va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt.

La moment, cei de la Opel ne prezintă doar două schiţe cu viitorul automobil de curse Astra TCR care va concura pentru supremaţie cu recent lansatul Volkswagen Golf TCR. Aspectul Astrei de curse este extrem de agresiv datorită kitului aerodinamic care include aripile evazate, dar şi eleronul spate cu fixare superioară. Exteriorul este finisat de jantele supradimensionate şi ţevile duble de evacuare.

Sub capota noii Opel Astra TCR se va regăsi un benzinar turbo de 2.0 litri care va dezvolta 330 CP şi 410 Nm. Aceleaşi cifre le indică şi noul Golf TCR de curse. Testele noului automobil de curse vor demara îndată după lansarea acestuia la Frankfurt, în octombrie anul curent, în timp ce prima apariţie în cursele campionatului TCR va avea loc doar în sezonul 2016.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter