Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Vorsteiner a prezentat noul program de tuning pentru Lamborghini Huracan

30 Iulie 2015 - 16:30
Denis Godorozea
Vorsteiner a prezentat noul program de tuning pentru Lamborghini Huracan
Atelierul american Vorsteiner a prezentat programul de tuning pentru noul taur din Sant’Agata Bolognese – Lamborghini Huracan LP610-4. Acesta constă din kitul aerodinamic Verona executat integral din fibră de carbon fiind compus din patru piese subtile.

Cei de la Vorsteiner au dorit să-i confere lui Huracan un look apropiat de cel al fratelui mai mare Aventador Superveloce, astfel şi s-a născut spoilerul frontal care dispune de o formă destul de complexă.

Kitul continue pe lateral cu două praguri originale care dispun de nişte aripioare vertical amplasate în imediata apropiere de roţile spate. Aceste aripioare sunt menite să direcţioneze curenţii de aer către frânele spate. Şi la final, kitul este completat de un eleron spate la fel de original prin prinderea acestuia în partea superioară şi nu de cea inferioară.

Acest tip de prindere superioară contribuie la o trecere a curenţilor de aer neîntreruptă pe toată lungimea eleronului, astfel caracteristicile aerodinamice fiind net superioare!

Aspectul spectaculos al acestui Lamborghini Huracan este finisat de jantele forjate Vorsteiner V-FF103 care sunt cu 25% mai uşoare decât celea de producţie. Pe puntea faţă avem jante de 20 de inch „încălţate” în cauciucuri de performanţă Pirelli PZERO cu dimensiunea 245/30 ZR20, iar pe spate avem aceleaşi cauciucuri dar în dimensiunea 325/25 ZR21 care au fost instalate pe jante de 21 de inch.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter