Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Volkswagen Caddy Alltrack

14 Septembrie 2015 - 09:00
Denis Godorozea
Premieră: Noul Volkswagen Caddy Alltrack
La Salonul Auto de la Frankfurt cei de la Volkswagen vor prezenta o versiunea mai robustă al noului Caddy numită Alltrack.

Noul Volkswagen Caddy Altrack vine să înlocuiască modelul Cross Caddy, oferind un aspect de crossover cu plastic negru instalat pe perimetrul caroseriei, în partea de jos al barelor de protecţie şi pe aripi, o gardă la sol sporită, jante de 17 inch Quito, culoarea caroseriei Mojave Beige şi sistem opţional de tracţiune integrală 4Motion.

La interior Caddy Alltrack este echipat cu tapiţerie mai durabilă 7Summits, măsuţe pliabile pe spătarele scaunelor faţă, inserţiile emită fibra de carbon, în timp ce volanul, levierul transmisiei şi frânei de mână sunt căptuşite în piele.

Sub capota noului Caddy Alltrack pot fi instalate propulsoare diesel şi pe benzină cu puteri cuprinse între 75 şi 150 CP, dar şi o versiune 1.4 TGI care lucrează pe baza gazului natural comprimat (metan).

Preţurile pentru noul Volkswagen Caddy Alltrack în Germania pornesc de la 19,617 euro pentru versiunea utilitară şi de la 24,359 euro pentru versiunea destinată pasagerilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter