Denso lansează noile bujii Iridium TT cu o călătorie spre vechile circuite de Formula 1 (Video)
26 Octombrie 2015, 13:26
Renumitul producător Denso, lansează noile bujii ultra-performante Iridium TT cu o călătorie inedită care va celebra vechile circuite de Formula 1 de-a lungul unei rute de 3,000 de kilometri din Moscova, Rusia, până în Kent, Marea Britanie, unde se află circuitul de curse Brands Hatch.
Noile bujii Denso Iridium TT au cea mai mare concentraţie de iridiu comparativ cu producţia concurenţilor, combinând cel mai mic electrod central din lume cu un diametru de doar 0.4 mm. În timp ce cel din urmă este realizat din iridiu, electrodul negativ are o formă de ac cu diametru de 0.7 mm şi este realizat din platină. Noile bujii îmbunătăţesc consumul, performanţele şi durabilitatea, care constituie 120,000 km, fiind de trei ori mai mare faţă de bujiile simple din nichel.
În călătoria numită Track 2 Track (T2T), vor participa două reprezentate al sexului frumos, britanica Rebecca Jackson şi rusoaica Natalia Freidina – ambele participă în curse internaţionale.
Acestea vor conduce un Ford Mustang echipat cu bujiile Iridium TT care va fi pus pe treabă pe diferite circuite de Formula 1, uitate sau abandonate, ne fiind incluse în actualul calendar de Formula 1. Călătoria va fi oficial lansată astăzi, 26 octombrie 2015, pe circuitul rus Moscow Raceway.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
5,269
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!