Mercedes-Benz Citan primeşte propulsoare Euro 6
29 Octombrie 2015, 11:10
Pentru a se conforma normelor ecologice Euro 6 Mercedes-Benz Citan a trecut o serie de modificări la gama de motoare. Versiunile diesel nu au avut nevoie de catalizatorul complex SCR care necesită substanţa AdBlue pentru neutralizarea noxelor, astfel scutindu-i, cel puţin la moment,
de cheltuieli suplimentare pe proprietari. Dieselul de 1.5 litri este oferit în trei versiuni de putere – 75 CP, 90 CP şi 110 CP. Toate versiunile primesc un cuplu sporit cu 20 Nm, acesta variind de la o motorizare la alta între 200 şi 260 Nm.
Pentru o eficienţă şi mai bună a acestora, este disponibil pachetul BlueEFFICIENCY care include şi sistemul ECO Start/Stop, care va reduce consumul la 4.3 l/100 km.
Versiunea pe benzină Citan 112
de asemenea a primit mai multe modificări pentru a se conforma
cu normele ecologice Euro 6.
Totodată, cuplul motorului de 1.2 litri a crescut de la 175 la 205 Nm (în regim kick-down pentru treptele 2, 3 şi 4 pe un termen de 20 sec.), în timp ce puterea a rămas neschimbată – 114 CP. Benzinarul poate fi echipat cu transmisia opţională 6G-DCT cu dublu ambreiaj, care combină eficienţa cutiei de viteze manuale cu comoditatea celei automate.
Pe lângă propulsoarele reînnoite, Mercedes-Benz Citan primeşte şi diferite opţiuni, menite să facă viaţa mai uşoară pentru cei de la bord. Planşa de bord şi levierul frânei de mână au fost modificate, uşa spate a primit un mâner pe interior pentru comoditate la închidere, au mai apărut opţiuni precum sistemul de navigaţie cu display de 3.5 inch, conectivitate USB, AUX şi Bluetooth,
cameră retrovizoare cu imaginea ce apare pe oglinda de la interior, trapa dublă şi scaunul pasagerului faţă dublu pentru versiunile utilitare.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,560
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!