Mercedes-Benz va aduce la Tokyo un monovolum autonom
26 Octombrie 2015, 09:18
Până acum, ideea vehiculului autonom nu prea a avut sens, dar dacă e să ne gândim la un monovolum de familie, atunci ce poate fi mai distractiv, decât o călătorie cu familia, fără ca capul familiei să fie ocupat de nevoile condusului? Obsesia celor de la Mercedes-Benz faţă de vehiculele autonome trece orice graniţe. De la autoturisme, la camioane şi concepte futuriste, producătorul german ajunge să creeze şi un monovolum autonom!
Conceptul numit Mercedes-Benz Vision Tokyo va debuta la Salonul Auto de la Tokyo care îşi va deschide uşile în această săptămână. Silueta dinamică aduce aminte de Toyota Previa, iar designul este inspirat din conceptul Mercedes-Benz F015. Noul concept ne sugerează că nu mai este nevoie de uşile din faţă, ci doar de uşi centrale, care se vor deschide, cel mai probabil, în sus.
Roţile monovolumului sunt extrem de mari, conferindu-i un caracter dinamic. Conform celor de la Mercedes-Benz interiorul conceptului va fi extrem de luxos. Se pare că vehiculele autonome vor avea cel mai mare succes printre familiile care doresc să-şi petreacă cât mai mult timp cu copiii chiar şi în timpul unei călătorii.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,623
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!