Noua generaţie Toyota Avensis, de la 16,590 euro în Moldova
26 Octombrie 2015, 10:55
Noua generaţie Toyota Avensis oferă standarde desăvârşite. De la cel mai avansat sistem de siguranţă – Toyota Safety Sense, design-ul exterior dinamic, interiorul sofisticat, tehnologiile multimedia intuitive şi până la dotările de excepţie care intră de acum în dotarea de bază – totul recomandă noul Avensis drept cea mai buna alegere din clasa sa.
Noul Avensis este dotat cu tehnologii inteligente şi intuitive. Toate sunt proiectate pentru a transforma orice călătorie într-o experienţă plăcută, confortabilă şi sigură.
Fie că pleci cu familia sau călătoreşti în interes de afaceri - noul Avensis se integrează perfect în viaţa ta. Proiectat ergonomic, interiorul este unul extrem de spaţios, oferind un spaţiu extrem de generos şi pasagerilor din spate. Habitaclul cu finisaje meticulos realizate este primitor şi impresionează prin calitatea materialelor.
Admirând conturul sportiv, impresia pe care ţi-o lasă design-ul este de mişcare continuă şi eleganţă fără compromis. Linia laterală ascendentă a maşinii completează perfect silueta bine conturată, cu linii uşor ascuţite. De la farurile LED la forma blocurilor optice spate în formă de „V” designul noului Avensis este un echilibruperfect între forţă şi siguranţă.
Având cele mai avansate sisteme de siguranţă, noul Avensis vine, în premieră, în dotare cu Toyota Safety Sense, obţinând calificativul de 5 stele Euro NCAP.
Pentru informaţii referitoare la disponibilitatea automobilelor şi actualitatea preţurilor, adresaţi-vă
în secţia vânzări auto la tel.:
(+373 22) 79 14 77, www.toyota.md.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md cu referire la Toyota Moldova
0
2,682
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!