Noul Jaguar XF a fost dezvăluit la Chişinău
27 Octombrie 2015, 15:43
La 17 septembrie 2015, în salonul Jaguar Moldova, situat pe bd. Cantemir, 14, a avut loc ziua uşilor deschise,
în cadrul căreia a fost dezvăluită noua generaţie Jaguar XF. Noul Jaguar XF vine în Moldova cu un design şi caracter dinamic, combinat cu eleganţa şi confortul segmentului premium.
Mai mulţi pasionaţi de automobile britanice de lux au vizitat salonul pentru a cunoaşte pe viu posibilităţile noului sedan premium, Jaguar XF şi nu au ezitat să-şi împărtăşească experienţele.
Opiniile oaspeților „zilei ușilor deschise” privind Jaguar XF:
„Un design minunat, mi-a lăsat senzația de bucurie. Eu am unul de culoare gri-bej cu salonul de piele neagră-gri. Însă acum aș alege unul albastru închis cu salonul bej. Mașina se conduce perfect. Stabilă la viteză în linie dreaptă, merge lin, nu observi cum accelerezi peste 120 km/h”.
„A fost un test-drive. Cât privește garnisirea, mersul lin, stabilitatea pe drum – fără comentarii. Nici o insatisfacție, doar satisfacții! Dar cel mai mult frapează salonul acestui XF!
Calitatea garnisirii, a materialelor, numai lemnul cât face! Cel de 3 litri accelerează bine, chiar dacă eu m-am așteptat la mai mult. Și dacă incluzi regimul sport – pur și simplu zboară!”.
„De curând am procurat această fiară. La început amicii mă convingeau să n-o fac, să procur mai bine un neamț, acum însă s-au răzgândit. În oraș, mașina este manevrabilă, merge lin, simți un confort veritabil. Suspensia e o minune, orice teren accidentat îl
depășește ușor și lin! Dacă la drum vă plictisiți (ceea ce este puțin probabil), e suficient să apeși pedala și felina sare înainte cu o viteză spectaculoasă. Șofatul la viteze mari este excelent. Impresiile sunt doar pozitive!”.
„O ergonomie excelentă, exterior impresionabil, un interior demn, dotări selecte”.

„Automobilul este foarte confortabil, stilat, are o izolare fonică bună și multe alte chestii plăcute pentru cei de la bord”.
„Un aspect excelent, defectele lipsesc, motorul puternic, tapițeria salonului este din materiale de cea mai înaltă calitate”.

„Un gentilom englez de calitate, cu un interior și un exterior frumos, salonul din piele cu scaunele și volanul
încălzite, climat-control în patru zone cu deschidere-închidere automată a gurilor de aerisire, cruise-control, senzori de ploaie și lumină, senzori de parcare față și spate, cameră retrovizoare pentru mersul cu spatele, regimul "Sport", padele de schimbare manuală a vitezelor, rotulă glisantă al cutiei de viteze, frâna de parcare
electronica cu decuplare automată în cazul ambreiajului pentru a începe mișcarea, dirijarea comodă (de direcție și computer de bord), de tip hands-free, iluminare impresionantă de culoare azurie, senzor de iluminare a salonului, acces comod, fără cheie, în salon, port-bagajul poate fi deschis prin apăsarea unui buton al cheii electronice”.
Tradiţional vizitatorii salonului au avut posibilitatea să se delecteze cu cafeaua sau ceaiul oferite de compania Julius Meinl.

Pentru a afla mai multe despre noul Jaguar XF sau a vă înscrie la un test-drive, vizitaţi salonul Jaguar Moldova de pe bd. Cantemir 14, sau apelaţi la numărul de telefon 022-578-905.
Redacţia PiaţaAuto.md a şi testat
deja noua generaţie Jaguar XF, iar impresiile noastre le veţi putea afla
în următorul test-drive.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md cu referire la Jaguar Moldova
0
2,809
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!