Studiul de fiabilitate Consumer Reports arată date şocante inclusiv problemele Teslei Model S (Video)
22 Octombrie 2015, 10:08
În recentul studiu de fiabilitate al maşinilor noi care a fost efectuat pe un eşantion de 740,000 de conducători auto de către cei de la Consumer Reports, a arătat rezultate şubrede pentru mai mulţi producători auto. În locurile de frunte după fiabilitate se clasează Lexus, Toyota, Audi, Mazda şi Subaru, în timp ce producătorii precum Honda, Nissan şi mărcile de lux ale acestora, Acura şi Infiniti, au probleme mari, care vizează sistemul multimedia şi transmisiile CVT.

Transmisiile automate şi robotizate, de asemenea creează bătăi de cap consumatorilor altor branduri. Fiind primele de acest gen, sistemele multimedia a celor de la BMW şi Audi nu sunt problematice, fiind desăvârşite în timp. Un alt şoc ar fi poziţia în partea de jos al celor de la Mercedes-Benz, deşi au urcat trei poziţii faţă de 2014. Conform studiului, cele mai puţin fiabile maşini, care întâmpină probleme minore, care ajung până la reparaţii la motor şi schimbul pompei de combustibil, sunt Fiat 500L, Ford Fiesta, Jeep Cherokee, Nissan Pathfinder şi Chevrolet Suburban/GMC Yukon XL.

Ce mai mare surpriză a studiului a fost Tesla Model S, care a fost lipsită de recomandarea celor de la Consumer Reports. În ciuda faptului că Model S a avut cele mai bune rezultate din istoria testelor Consumer Reports în alte categorii precum performanţele, vizibilitatea, eficienţa şi plăcerea în condus, renumitul vehicul electric nu a trecut testul fiabilităţii, cei peste 1,400 posesori chestionaţi indicând probleme cu sistemul multimedia, cu mânerele care nu reacţionează, trapa care curge şi chiar probleme la motoarele electrice. Chiar şi aşa, cei de la Consumer Reports au menţionat că lucrările pentru înlăturarea problemelor sunt prompte,
iar 97% dintre posesori ar procura o Tesla Model S din nou, ceea ce spune multe despre satisfacţia acestora.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,838
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!