Corvette Stingray îmbracă haine de polioţist pentru iniţiativa Tune it! Safe! (Video)
30 Noiembrie 2015, 12:18
În fiecare an la Salonul Auto de la Essen atelierele de tuning aduc câte-un exemplar „îmbrăcat” în haine de poliţist pentru a susţine iniţiativa
Tune it! Safe! creată de către ministerul german al transportului şi asociaţia germană de automobile, care presupune modificarea automobilelor în condiţii maxime de siguranţă.
La ediţia din acest an, atelierul german de tuning TIKT Performance a pregătit un adevărat „show stopper” creat pe baza lui Corvette Stingray C7!
Pe lângă „hainele” tradiţionale de poliţist, care implică şi un girofar, care nu zboară de pe acoperiş nici la viteze de peste 250 km/h, cei de la TIKT Performance au elaborat şi un kit aerodinamic extrem de agresiv.
Kitul numit „Undercut” este realizat integral din fibră de carbon şi este format din spoilerul faţă, spoilerul spate, praguri laterale şi extensiile aripilor.
Cele din urmă adăpostesc roţile cu jante de 19 şi 20 de inch (faţă/spate), în timp ce garda la sol a fost micşorată cu 25 mm. Sub capotă se află acelaşi V8 de 6.2 litri care dezvoltă 455 CP şi 624 Nm, fiind cuplat la transmisia manuală în 7 trepte.
Poliţiştii fericiţi nu au nevoie de mai mult! Cine ar avea nevoie de mai mult la volanul acestei bijuterii?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,637
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 1 Decembrie 2015 - 14:11
Cutia manuala are 7 trepte, nu 6
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!