Nissan lansează un film inedit inspirat din peliculele de acţiune americane! (Video)
13 Noiembrie 2015, 16:05
Numit “Livrarea” (The Delivery), acesta reprezintă un film de scurt metraj realizat în stilul peliculelor de acţiune americane din anii ’80 ai secolului trecut care îi are ca protagonişti pe Mickey Rourke, Carl Weathers, Raymond Cruz şi Teresa Ruiz!

Filmul se desfăşoară în mare parte în deşerturile Mexicului unde s-a îndreptat agentul secret Ops jucat de Weathers şi soldatul pensionat din „Beretele Verzi” jucat de Rourke, pentru o ultimă misiune – livrarea super-secretă. În timpul călătoriei cei doi se confruntă cu o bandă mexicană în frunte cu Raymond Cruz, care până la urmă pune mâna pe maşina de livrare. În fine ziua a fost salvată de Ruiz, doamna puternică, care îşi dorea doar ca tatăl să o ducă la altar.

Datorită acestei aventuri sălbatice poţi călători în timp pentru a savura doza de nostalgie după filmele de acţiune de pe timpuri. Totuşi, aceasta are un mesaj clar publicitar, care accentuează nu numai punctele forte ale vehiculelor comerciale Nissan, dar şi cea mai vastă garanţie pentru vehiculele comerciale de pe teritoriul SUA care constituie 5 ani sau 100,000 mile (160,934 km).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,045
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!