Noul Volvo S90 va debuta în ianuarie la Detroit!
20 Noiembrie 2015, 16:03
Suedezii au confirmat oficial – noua navă amiral Volvo S90 va debuta la Salonul Auto de la Detroit, care îşi va deschide uşile pe 11 ianuarie 2016.
Au fost dezvăluite şi două imagini de teasing, care ne arată silueta noului sedan suedez şi posteriorul acestuia. Cea mai interesantă este silueta
dinamică caracterizată de acoperişul care trece lin în capacul portbagajului, astfel, în finele geamurilor laterale mai apare un geam micuţ.
Partea frontală va fi realizată în stilul SUV-ului XC90, cu blocuri optice cu LED-uri de zi în forma literei T pe mijloc, în timp ce posteriorul va primi blocuri optice similare conceptului Volvo Concept Coupe, din care a fost inspirat şi acel geam micuţ menţionat mai sus. Interiorul va combina idei din XC90 şi din noul Concept 26, cel din urmă fiind bazat pe Volvo S90.
Fiind construit pe platforma scalabilă SPA (Scalable Product Architecture) care este utilizată în Volvo XC90, noul S90 va primi toate motorizările disponibile pe SUV-ul suedez, inclusiv propulsia plug-in hybrid pe versiunea S90 T8 Twin Engine care va oferi 400 CP şi 640 Nm storşi din propulsorul pe
benzină de 2.0 litri şi motorul electric. Principalii rivali pentru viitorul Volvo S90 vor fi Audi A6, BMW Seria 5 şi viitorul Mercedes-Benz E-Class, care de asemenea va debuta la Detroit. Mai târziu va debuta şi versiunea break, care se va numi Volvo V90.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,139
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!