Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

„The Sofa” – un film realizat în Moldova! (Trailer)

27 Noiembrie 2015 - 13:27
Denis Godorozea
„The Sofa” – un film realizat în Moldova! (Trailer)
Se pare că odată cu lansarea filmului „The Sofa” (Divanul), în sfârşit vom avea parte de o renaştere pe cinste a cinematografiei moldoveneşti!

Privind trailer-ul acestui film îţi aduci aminte de legendarele comedii moldoveneşti precum „Tunul de lemn” sau „Polobocul”.

Noul film de scurt metraj a fost filmat cu participarea actorilor moldoveni Mihai Curagău, Dana Ciobanu şi Sergiu Voloc, în rolurile principale.

Eroii principali, doi bătrânei, Mihai şi Victor scapă din azilul de bătrâni pentru a ajunge la nunta unei prietene, iar pe post de cadou de nuntă aceştia au luat divanul din curte, ne ştiind că în acel divan se află banii ascunşi de hoţul Mihai, jucat de Sergiu Voloc.

Cel din urmă a început o adevărată urmărire, cu automobile, motorete şi motociclete implicate! Nu lipsesc momentele amuzante, iar conform autoarei proiectului, Iuliei Puică, ideea filmului este concentrată asupra spiritul tineresc de aventură a celor doi bătrânei. Pelicula va fi lansată în anul 2016, iar noi ardem de nerăbdare să o vedem! Urmăriţi trailer-ul peliculei „The Sofa” mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter