Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota vine la SEMA cu o oaste de concepte extreme! (Video)

5 Noiembrie 2015 - 15:15
Denis Godorozea
Toyota vine la SEMA cu o oaste de concepte extreme! (Video)
Tradiţional cei de la Toyota au pregătit pentru SEMA Show o adevărată oaste de concepte, care de fapt sunt maşini individualizate cu elemente existente sau care vor fi disponibile în viitorul apropiat, dar şi modele de-a dreptul brutale, care vor rămâne unice.

Să începem deci, de la ceva mai discret, precum sunt cele 5 exemplare Edition TRD, care au fost modificate pentru un aspect mai dinamic şi o manevrabilitate mai sportivă. Toate modelele, TRD Corolla, Camry (pe imagine), Avalon, Highlander şi Land Cruiser, au fost nuanţate de un gri special şi dotate cu jante de culoare bronz cu dimensiuni ce variază între 19 şi 21 de inch, kituri aerodinamice, sisteme de evacuare sport şi suspensii ce micşorează garda la sol, cu excepţia lui Land Cruiser care a primit un tratament respectuos de offroad.

TRD Edition Avalon

TRD Edition Corolla

TRD Edition Highlander

TRD Edition Land Cruiser

Toyota „Tundrasine” Concept

Treptat însă, trecem la nebunie curată! Cei de la Toyota au modificat legendarul pick-up Tundra într-o limuzină numită Tundersine Concept.

Aceasta are exact de două ori mai multe portiere – 8 la număr şi o lungime mărită cu 2,291 mm până la un total de 8,105 mm!

Acest pick-up de peste 8 metri lungime a adăugat la greutate 1,037 kg pentru un total de 3,618 kg! La interior predomină luxul desăvârşit, ceea ce şi se cere de la o limuzină.

Sienna R-Tuned

Cu acest concept cei de la Toyota au dorit să demonstreze că monovolumul Sienna poate fi plăcut în condus şi foarte rapid pe circuit, iar pentru aceasta ei l-au transformat într-o maşină de curse, care a fost capabilă să-l anihileze pe Chevrolet Camaro SS! Pentru acest rezultat impunător, Toyota Sienna R-Tuned a fost uşurată radical, primind cuşcă de protecţie, suspensie de curse, jante forjate şi cauciucuri de performanţe. În rezultat muscle-car-ul american a pierdut o secundă pe circuitul Willow Springs în faţă lui Sienna-R!

Ultimate Utility Vehicle

Acest concept reprezintă viziunea celor de la Toyota asupra vehiculului perfect pentru expediţii. Iată care sunt şi ingredientele – caroseria modificată serios al monovolumului Sienna, şasiul pick-up-ului Tacoma 4x4, roţi şi suspensie pentru offroad, troliu, lumini LED adiţionale, internet, televiziune prin satelit şi chiar un sistem Night Vision! Toate acestea vor fi testate în cele mai dure condiţii într-o expediţie de peste 26,500 kilometri pe tărâmurile Americii de Nord!

Tonka 4Runner

Şi la final vă prezentăm cel mai extrem concept al standului Toyota de la SEMA Show - Tonka 4Runner. Acest concept a adus capacităţile modelului 4Runner până la extreme!

Fiind elaborat împreună cu producătorul de jucării Funrise Toy Corporation care produce legendarele jucării Tonka Toys pentru Hasbro, conceptul a primit mai multe elemente care aduc aminte de acele jucării, inclusiv vopseaua galbenă clasică.

SUV-ul arată ca o jucărie pentru maturi care adoră aventurile în offroad. Pentru aceste aventuri Tonka 4Runner a primit suspensie ridicată cu 10 inch Bulletproof Suspension, jante de 20 de inch Ultra Motorsports Type 250 Colossus “încălţate” în cauciucurile de offroad Mickey Thompson Baja MTZ 38×15.50R20LT, troliu, bare modificate, portbagaj de acoperiş şi lumini LED adiţionale de la Rigid Industries. Sub capotă este instalat propulsorul pe benzină V6 de 4.0 litri (270 CP şi 376 Nm) care este preluat de la modelul de serie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (4 MATERIALE):
GALERIE FOTO (32 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter