Mercedes-Benz dezvăluie cum a fost elaborat viitorul E-Class (Video)
28 Decembrie 2015, 09:16
Înainte de premiera viitorului E-Class care va avea loc pe 11 ianuarie 2016 la Salonul Auto de la Detroit, cei de la Mercedes-Benz ne dezvăluie un spot unde sunt conglomerate o parte din testele de care a avut parte modelul german. Pentru elaborarea celei de-a 10-a generaţii E-Class, producătorul german a avut nevoie de 48 de luni, timp în care 1,200 de ingineri au
proiectat maşina şi au scos 1,200 de prototipuri, care au parcurs un total de 12 milioane de kilometri de teste pe 4 continente în cele mai severe condiţii cu temperaturi de la -32 la +60 grade Celsius. Prototipurile noului E-Class au performat 10,000 de frânări autonome şi 5,000 de schimbări ale benzii în regim autonom şi toate acestea pentru un singur rezultat – noul Mercedes-Benz E-Class.
Interiorul noului E-Class s-a adeverit a fi unul fabulos, fiind înzestrat cu două display-uri de 12.3 inch pentru planşa de bord şi sistemul multimedia, iar partea tehnică promite propulsii la fel de fabuloase. Sub capota viitorului E-Class se vor adăposti propulsoare de 2.0 litri în 4 cilindri benzină şi diesel, diesel-uri în 6 cilindri de 3.0 litri şi o gamă nouă de propulsoare pe benzină în 6 cilindri în linie de 3.0 litri. Vor exista şi versiunile hibride şi AMG.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,718
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!