Scrisorile copiilor din Moldova sunt la bord! Astăzi pornim spre Laponia!
3 Decembrie 2015, 07:35
Ieri a fost o zi mare pentru redacţia PiataAuto.md şi partenerii săi, întrucât am colectat toate scrisorile adunate la cele 27 de puncte din toată ţara şi le-am încărcat în portbagajul maşinii, pentru a i le duce lui Moş Crăciun. Mai mult ca atât, tot ieri am mers şi la câteva case de copii pentru a colecta scrisorile şi desenele pentru Moş Crăciun de acolo!

Acum, sacul mare cu scrisori pentru Moş Crăciun e pus în portbagajul maşinii. Toate sunt pregătite şi acum dăm startul marii aventuri spre Cercul Polar, la bordul lui BMW Seria 2 Gran Tourer! Şi, deoarece partenerul hi-tech al expediţiei, reţeaua de magazine Enter, ne-a burduşit cu device-uri hi-tech în această expediţie, vă vom ţine la curent cu evoluţia echipajului şi a maşinii expediţionale mult mai intens,
aici, pe site, dar şi pe reţelele sociale! Urmăriţi-ne! Moş Crăciun, noi venim la tine cu un sac imens, plin de scrisori ale copiilor din Moldova!
aici, pe site, dar şi pe reţelele sociale! Urmăriţi-ne! Moş Crăciun, noi venim la tine cu un sac imens, plin de scrisori ale copiilor din Moldova!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,277
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!