Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acura schimbă limbajul de design cu conceptul Precision (Video)

13 Ianuarie 2016 - 12:03
Denis Godorozea
Acura schimbă limbajul de design cu conceptul Precision (Video)
În ultimii ani divizia de lux al celor de la Honda, a fost în criză de idei, dar totul s-a schimbat odată cu debutul conceptului Acura Precision la Salonul Auto de la Detroit.

Conform celor de la Acura, conceptul Precision ne demonstrează noul limbaj de design care îl vor adapta viitoarele modele Acura, în special sedan-urile.

Inspiraţi din noul NSX, cei de la Acura au dus ideile muchiilor ascuţite şi mai departe cu acest concept futurist - caroseria, de parcă a fost sculptată cu o Katana ascuţită!

Centrul compoziţional îl reprezintă noul calandru realizat sub forma unui diamant, numit Diamond Pentagon. Anume cu un calandru similar ne vor delecta viitoarele modele Acura.

Blocurile optice LED sunt realizate într-o constelaţie a bijuteriilor, fără a aluneca în kitsch, cele spate având un design tridimensional.

Acura Precision Concept vine cu o siluetă de coupe cu patru uşi ce se deschid pe lateral, cu un posterior scurt care ne face să credem că tracţiunea este realizată pe puntea spate, deşi este una integrală SH-AWD cu distribuţia vectorială a cuplului. Exteriorul este finisat de jantele de 22 de inch „încălţate” cu cauciucuri de performanţă Michelin Pilot Super Sport. Per general, Acura Precision Concept ne aduce aminte de limbajul de design KODO, a celor de la Mazda.

Interiorul vine cu patru şezuturi individuale, cu un design simplist, dar expresiv şi un display masiv curbat instalat pe mijloc exact sub parbriz. Sistemul multimedia de nouă generaţie poate fi controlat prin intermediul touchpad-ului de pe consola centrală care a înlocuit toate butoanele existente.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter