Land Rover oferă cea mai luxoasă expediţie de pe Pământ! (Video)
26 Ianuarie 2016, 12:34
Expediţiile sunt în sângele membrilor Redacţiei PiataAuto.md, ceea ce a şi fost demonstrat de mai multe ori cu expediţii palpitante, în Laponia sau în Africa. Nu am putut trece cu vederea şi expediţia celor de la Land Rover în parteneriat cu agenţia de călătorii luxoase Abercrombie & Kent. Cei doi parteneri oferă clienţilor „Cea mai luxoasă expediţie de pe Pământ” costul căreia este de 100,000 lire sterline per persoană!
Pentru această expediţie producătorul britanic a ales cel mai luxos model din istoria sa - Range Rover SVAutobiography, dar şi cele mai excepţionale rute pe asfalt şi prin off-road, pe care le poţi găsi pe Terra! Expediţia durează 21 de zile şi trece prin cinci continente şi opt ţări, iar clienţii se vor putea regenera în nouă hoteluri exclusiviste.
Cei din urmă vor fi
plimbaţi prin diverse
locuri luxoase, dar şi
pe acolo, unde numai
un Range Rover poate
ajunge, pentru a fortifica
senzaţiile tari pe care
le poţi retrăi doar odată
în viaţă.
Expediţia de lux porneşte cu doi clienţi la bord din Europa, începând cu serpentinele montane din Monaco, până în Portofino pe magistrala de
coastă. Prima etapă cuprinde acomodarea în hotelul Four Seasons Cap Ferrat, iar mai apoi clienţii iau avionul către Marrakech pentru trei zile în hotelul Royal Mansour, fiind plimbaţi prin regiune, în jurul deşertului
Ouarzazate, continuând cu o rută prin munţii Atlas. A treia parte al expediţiei îi are pe clienţi în Arizona, la staţiunea unică Amangiri din statul Utah, unde aceştea vor avea excursii nemaivăzute.
A patra etapă al expediţiei cuprinde zborul spre Chile unde clienţii vor avea excursii prin deşertul Atacama, vor putea urmări galaxia prin intermediul celui mai mare telescop din lume al cărui preţ este de 1 miliard de lire sterline din observatorul Alamo şi se vor caza în cel mai luxos hotel din America de Sud - Awasi. Ultima parte al expediţiei vine cu un zbor spre Australia, Sidney, unde clienţii vor avea o excursie prin Tasmania, unde Range Rover SVAutobiography va fi pus pe treabă. Clienţii vor avea posibilitatea de a modifica programul expediţiei după bunul lor plac, pentru a gusta din culturile diferitor popoare şi luxul suprem al acestora.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,712
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!