Rolls-Royce testează noua platformă din aluminiu pentru viitoarele modele
6 Ianuarie 2016, 16:05
Cu un an în urmă cei de la Rolls-Royce au început elaborarea noii platforme din aluminiu care va sta la baza tuturor modelelor brandului britanic care vor apărea începând cu 2018. Acum însă, platforma este gata şi a început a fi testată pe prototipurile de teste camuflate, precum este acest exemplar din imagine dotat cu caroseria modelului de vârf Phantom. Prototipurile bazate pe noua platformă vor putea fi văzute în diferite colţuri ale lumii.

Aceeaşi platformă din aluminiu, dar cu un ampatament scurtat, cum am văzut pe prototipurile anterioare, va sta la baza viitorului SUV Rolls-Royce, care conform unor surse,
va fi numit Cullinan şi va concura
cu noul Bentley Bentayga pentru supremaţia în categoria SUV-urilor de lux. Totuşi, cei de la Rolls-Royce nu văd la orizont concurenţi, menţionând că SUV-ul va concura doar cu iahturile, casele de lux şi avioanele proprietarilor săi. Probabil anume SUV-ul Cullinan va fi primul Rolls-Royce creat pe noua platformă din aluminiu.
Primul SUV al celor de la Rolls-Royce ar putea împărţi unele tehnologii cu viitorul BMW X7, iar sub capotă ar putea fi adăpostit propulsorul V12 de 6.75 litri.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,626
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!