Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

AC Schnitzer ACL2 – BMW Seria 2 cu propulsor de la M4 de 570 CP! (Video)

25 Februarie 2016 - 10:18
Denis Godorozea
AC Schnitzer ACL2 – BMW Seria 2 cu propulsor de la M4 de 570 CP! (Video)
Pe lângă producătorii auto la Salonul Auto de la Geneva se vor prezenta în forță și atelierele de tuning. Printre acestea putem menționa atelierul german AC Schnitzer care va aduce o adevărată bombă la Geneva!

Proiectul AC Schnitzer ACL2 este bazat pe modelul BMW M235i, acesta primind o dietă consistentă din fibră de carbon și un propulsor nou preluat de la BMW M4!

La exterior ACL2 se deosebește printr-un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon care cuprinde capota și aripile evazate inspirate din cursele DTM.

Aspectul agresiv este accentuat de jantele bicolore de 20 de inch, spoilere, eleronul spate, oglinzile retrovizoare unice și culoarea clasică, pe care tunerul a utilizat-o pe proiectul CLS II bazat pe BMW M3 E36. Noul AC Schnitzer ACL2 urmează același principiu de reducere al greutății care a fost adaptat proiectului de la mijlocul anilor ’90 ai secolului trecut. Astfel, greutatea a fost coborâtă cu aproximativ 140 kg!

Pe lângă dieta din fibră de carbon, ACL2 a mai primit scaune de tip scoică ultra ușoare iar bancheta spate a fost demontată.

Puterea propulsorului S55 de 3.0 litri twin-turbo în 6 cilindri în linie preluat de la BMW M4 a fost crescută de la 431 CP la 570 CP! Astfel, un cal putere duce ”în spinare” doar 2.54 kg!

Un raport kilograme la un cal putere demn de un super-car! Din păcate, la moment, performanțele dinamice nu sunt anunțate. Dar intuim o accelerație de la 0 la 100 km/h de sub 4 secunde și o viteză maximă de peste 300 km/h!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter