Premieră: Noua Alfa Romeo Giulietta facelift
25 Februarie 2016, 12:58
Cei de la Alfa Romeo au aplicat un al doilea facelift modelului Giulietta, care este la fel de discret precum cel realizat în anul 2013. Astfel, noua Giulietta facelift primește un nou calandru restilizat, o nouă formă a
plasei pentru prizele de aer și o inserție de culoare neagră în partea de jos al barei de protecție față, care este accentuată și de o linie roșie pe modelul dinamic Giulietta Veloce.
Logourile Alfa Romeo sunt noi, identice celor debutate pe modelul Giulia, în timp ce inscripția „Giulietta” a migrat din centrul ușii portbagajului în partea dreaptă a acesteia. De acum încolo, noua Giulietta va fi oferită în trei
dotări – Giulietta, Giulietta Super
și Giulietta Veloce.
Schimbările de la interior s-au rezumat doar la noile materiale, iar versiunea de top Giulietta Veloce primește scaune sport sofisticate căptușite în piele și Alcantara și volan sport. Sistemul multimedia Uconnect a fost îmbunătățit, iar acum acesta oferă conectivitatea la serviciile Live, precum Facebook, Twitter, Deezer, TuneIn, Reuters și TomTom.
Noua Alfa Romeo Giulietta facelift vine cu două motoare diesel 1.6 JTDM (120 CP și 280 Nm) și 2.0 JTDM (150 CP sau 170 CP).
Pentru prima dată dieselul 1.6 JTDM poate fi cuplat la transmisia automată TCT, având un consum de 3.8 l/100 km și un dinamism decent – 10.2 secunde până la prima sută de kilometri și o viteză maximă de 195 km/h.
Unitățile pe benzină cuprind propulsorul 1.4 TB (120 CP și 215 Nm) care are și o versiune GPL și 1.4 TB MultiAir care în versiune cu cutie manuală dezvoltă 150 CP și 230 Nm, iar cu transmisia automată TCT 170 CP și 230 Nm.
Motorizarea de top 1750 TBI care dezvoltă 240 CP și 300 Nm (overboost - 340 Nm), este disponibilă pe noul
model de vârf Giulietta Veloce care, se pare că a înlocuit vechiul model Quadrifoglio Verde.
Cea mia dinamică Alfa Romeo Giulietta Veloce accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și atinge o viteză maximă de 244 km/h.
Prezentarea noii Alfa Romeo Giulietta facelift a avut loc concomitent în cinci orașe europene – Arese, Turin, Paris, Madrid și Frankfurt.
Premiera publică al modelului
va avea loc la Geneva.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,113
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!