Premieră: Noul McLaren 570GT – cel mai confortabil McLaren din istorie! (Video)
24 Februarie 2016, 18:05
Se pare că britanicii tind să atace modelul Porsche 911 cu tot mai multe modele focusate către practicismul exploatării de zi cu zi, precum este noul McLaren 570GT care va debuta curând la Salonul Auto de la Geneva.
Conform celor de la McLaren noul 570GT este cel mai luxos, confortabil și practic model din istoria brandului, care poate fi utilizat zi de zi și chiar în călătorii lungi.
Fiind bazat pe modelul 570S, noul 570GT se deosebește în primul rând prin acoperișul panoramic din sticlă care trece în sticla spate care odată deschisă oferă un spațiu adițional de
220 litri pentru bagaje în spatele scaunelor, astfel volumul total pentru bagaje fiind crescut de la 150 la 370 litri. Acel spațiu, numit Touring Deck, este tapițat cu piele și înzestrat cu elemente de fixare pentru bagaje.
Pentru a face acest lucru posibil, designerii au redesenat în totalitate acoperișul și capacul motorului pentru o formă mai fluidă care împreună cu geamurile laterale rotunjite aduce aminte de legendarul McLaren F1.
Posteriorul a primit și un spoiler vertical cu 10 mm mai nalt decât pe 570S.
Confortul la interior a fost sporit de același acoperiș din sticlă care reduce nivelul zgomotelor de la exterior, fiind acoperit cu peliculă de protecție împotriva razelor ultraviolete. Suspensia și direcția au primit ajustări pentru a spori confortul pe distanțe
lungi, iar cauciucurile Pirelli P-Zero au tehnologia Noise Cancelling System care reduce zgomotul la rulare.
Pentru o plăcere desăvârșită 570GT poate fi dotat cu un sistem audio performant Bowers & Wilkins cu 12 difuzoare și un amplificator de 1280 W.
Noul McLaren 570GT este propulsat de V8-ul Twin-Turbo de 3.8 litri care dezvoltă 570 CP și 600 Nm. Având o greutate la gol de 1,350kg și un raport de putere pe greutate de 422 CP per tonă, noul McLaren 570GT accelerează până la prima sută de kilometri în 3.4 secunde, până la 200 km/h în 9.8 secunde și atinge o viteză maximă de 328 km/h.

Prețul celui mai confortabil McLaren creat vreodată va porni de la 154,000 lire sterline.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,623
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!