Volvo anunță îmbunătățiri pentru întreaga gamă de modele!
25 Februarie 2016, 18:47
În ultimii ani cei de la Volvo ne bucură cu modele absolut extraordinare și, părea, că ele sunt deja perfecte, dar
producătorul suedez tinde să le facă și mai dorite cu introducerea unei serii de îmbunătățiri pentru întreaga gamă.
Seria 90

Volvo XC90 primește sistemul condusului semi-autonom Pilot Assist II în dotarea de bază (pe unele pieți) și
noua tehnologie PowerPulse pentru motorizarea diesel D5 care a debutat pe modelul S90. Această tehnologie oferă o acceleraţie mai bună datorită
unui rezervor de 2 litri cu aer comprimat (se comprimă în timpul mersului), care aspiră sub presiune acel aer în colectorul de evacuare astfel sporind rotaţiile turbinei, care la rândul său sporeşte puterea şi acceleraţia.
Toată gama modelelor Seriei 90 (XC90, S90 și V90) primește sistemul Run-off Road Mitigation, care evită ieșirea de pe bandă prin virarea autonomă, dar și sistemul îmbunătățit City Safety care acum recunoaște și animale mari datorită integrării sistemului Large Animal Detection.
În 2016 toate
modelele seriei 90
vor primi mai multe
aplicații integrate,
precum Spotify –
serviciu de redare a
muzicii dintr-o librărie
imensă de compoziții
și alte servicii utile,
precum Park and Pay, Connected Service Booking și Record & Send. Aplicațiile existente Internet Maps, TuneIn, Local Search și Yelp vor fi îmbunătățite.
Seria 60

SUV-ul XC60 va primi motorizarea T5 cu cutie automată în 8 trepte dotată cu propulsorul de 2.0 litri în 4 cilindri care dezvoltă 245 CP și 350 Nm. Modelele S60, V60 și XC60 vor primi un set de jante noi de 18 inch, iar XC60 un set nou de 20 de inch, în timp ce versiunile R-Design vor beneficia de jante noi de 18, 19 și 20 de inch.
Seria 60 primește trei culori noi - Luminous Sand, Mussel Blue și Bursting Blue, iar o culoare adițională, Passion Red, este oferită și pentru V60 Cross Country.
Îmbunătățiri substanțiale a primit și aplicația pentru smartphone-uri Volvo On Call care dispune acum de posibilități mai vaste și permite controlul vocal pentru unele funcții.
Modelele seriilor 60 și 90 primesc logoul „CleanZone” pe consola centrală - sistemul de purificare al aerului CleanZone filtrează aerul până ca acesta să ajungă în habitaclu, eliminând poluanții nocivi, care sunt tot mai frecvent întâlniți în orașele mari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,668
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!