Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Individual introduce luxosul BMW Seria 7 Solitaire

25 Martie 2016 - 17:45
Denis Godorozea
BMW Individual introduce luxosul BMW Seria 7 Solitaire
De 20 de ani divizia BMW Individual Manufactory oferă o doză enormă de individualizare şi lux clienţilor BMW mai pretenţioşi. Exemplarele BMW Individual sunt create manual şi dispun de artificii stilistice care taie respiraţia oricărui fan BMW. De obicei, exemplarele ieşite din atelierul BMW Individual Manufactory sunt cu adevărat unice (doar pentru exterior sunt oferite peste 100 de culori la alegere), dar bavarezii au o tradiţie de a crea şi ediţii speciale limitate la doar câteva exemplare.

O asemenea ediţie este şi BMW Seria 7 Solitaire Edition, care va fi creată pe baza modelului BMW 750Li xDrive în doar 6 exemplare!

La exterior „Solitaire Edition” se deosebeşte prin două culori deosebite - BMW Individual Metallic Black Gold şi BMW Individual Metallic Solitaire White (pe imagini), aplicate printr-o tehnologie specială pentru a obţine un luciu pronunţat, montanţii spate fiind înzestraţi cu un logo special, iar inserţia dintre stopuri având inscripţia „Solitaire” pe ea.

Interiorul reflectă o nouă dimensiune în lumea luxului şi eleganţei, datorită pielii de cea mai înaltă calitate Merino de culoare Tartufo, podului căptuşit în Alcantara şi covoraşelor pufoase de aceeaşi nuanţă.

La interior se regăsesc desenele decorative perlate pe inserţia bordului şi inserţiile portierelor, înzestrate cu 5 diamante care accentuează exclusivitatea modelului „Solitaire Edition”.

Pasagerii spate dispun de un frigider între scaune, iar în cotiera centrală se regăsesc două păhare de şampanie.

Opţională este cutiuţa pentru cheile automobilului, care este executată în acelaşi stil glamuros precum şi interiorul.

Sub capota lui BMW 750Li xDrive Solitaire Edition se regăseşte propulsorul V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri care dezvoltă 450 CP li 650 Nm, fiind capabil să împingă limuzina luxoasă până la prima sută de kilometrui în 4.7 secunde şi să o aducă fără efort la viteza limitată electronic de 250 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (29 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter