Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Porsche Panamera va debuta la Paris

29 Martie 2016 - 10:44
Denis Godorozea
Noua generaţie Porsche Panamera va debuta la Paris
Debutul celei de-a doua generaţii Porsche Panamera va avea loc în toamnă la Salonul Auto de la Paris.

Fiind la sfârşit de carieră, în mod firesc vânzările Panamerei sunt în scădere, în 2015 acest model având un declin de 31% la nivel global (17,207 exemplare vândute), astfel, o nouă generaţie este mai mult decât necesară pentru a restabili poziţiile modelului.

Pentru a avea mai mult succes noua Panamera este construită pe noua platformă MSB pe care vor fi create şi viitoarele modele Bentley. Datorită noii platforme care îi va reduce greutatea cu aproximativ 90 kg, noua Panamera va deveni mai eficientă, mai dinamică şi mai manevrabilă.

La moment au loc testele viitorului Porsche Panamera pe circuitul Nurburgring Nordschleife, unde au fost captate pozele spion şi materialul video de mai jos.

Exteriorul prototipului Porsche Panamera Turbo de pe imagini este practic dezgolit, fiind vizibile silueta dinamică, geamurile laterale realizate în stilul modelului 911, partea frontală va avea un aspect evoluat, în timp ce posteriorul va primi un hayon de dimensiuni mai mari pentru sporirea vizibilităţii, iar blocurile optice spate vor avea un design identic cu cele de pe conceptul Panamera Sport Turismo (pe imagini) prezentat la Salonul Auto de la Paris încă în anul 2012. Prizele de aer de pe aripile faţă, de asemenea, sunt inspirate din concept.

Apropo, a doua generaţie Panamera va avea şi o versiune mai practică şi mai stilată Panamera Shooting Brake, similară cu acelaşi concept Sport Turismo, care va fi oferită iniţial doar în Europa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter