Premieră: Noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible!
25 Martie 2016, 10:15
Marea premieră a celor de la Chevrolet la Salonul Auto de la New York a fost noul Camaro ZL1, dar producătorul american le-a pregătit încă o surpriză fanilor săi! Pe lângă coupe-ul Camaro ZL1 a fost dezvăluită şi versiunea sa decapotabilă – Camaro ZL1 Convertible!
Similar versiunii coupe, noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible dispune de un kit aerodinamic agresiv, jante de 20 de inch şi capotă modificată sub care se ascunde imensul V8 de 6.2 LT4 care dezvoltă 640 CP și 868 Nm cu
ajutorul unui compresor mecanic!








Propulsorul poate fi cuplat la cutia de viteze manuală în 6 trepte sau la noua cutie automată în 10 trepte.
Cei de la Chevrolet promit ca performanţele decapotabilei să fie la nivel comparabil cu celea ale coupe-ului. Cu siguranţă, plăcerea de a asculta imensul V8 de sub capotă va fi şi mai mare cu acoperişul pliat! Un adevărat deliciu pentru iubitorii de soundtrack-uri marca V8!
Noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible, de asemenea, este dotat cu un sistem de frânare Brembo cu discuri de frână de 390 mm pe puntea faţă, cauciucuri de performanţă Goodyear Eagle F1 Supercar, suspensie Magnetic Ride,
diferențial autoblocabil electronic,
sistem de evacuare cu valvă care schimbă intensitatea sunetului motorului, sistem Performance Traction Management, sistemul regimurilor de condus Driver Mode Selector și funcția Launch Control.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,527
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!