Premieră: Toyota GT86 facelift
18 Martie 2016, 11:11
Toyota GT86, sportcar-ul nipon cu tracţiune spate, a ajuns la mijloc de carieră şi a primit o serie de împrospătări estetice, care să-l revigoreze pentru următorii ani. Cea mai vizibilă schimbare vine la partea frontală, unde a apărut o gură mare şi agresivă în partea inferioară a barei de
protecţie. Zonele laterale ale aceleiaşi bare au acum nişte profilări sportive, iar actualizările posteriorului s-au reflectat şi asupra blocurilor optice, care au primit o configuraţie interioară diferită.
Posteriorul maşinii a primit blocuri optice cu LED-uri, iar colecţia de jante a primit un nou tip de desen. Interiorul a fost înnobilat cu o nouă tapiserie ce combină pielea cu Alcantara, această opţiune incluzând şi cusături contrastante trase pe planşa de bord, dar şi materiale mai nobile pe panourile portierelor.

Inginerii Toyota au efectuat şi modificări mecanice şi aici e vorba de suspensie. Vă spuneam noi într-un test drive anterior că în tabăra niponilor există acum un curent omniprezent de rigidizare a suspensiilor, şi iată că
şi Toyota GT86 facelift a primit o suspensie mai rigidă, care, după cum zic inginerii, o va ajuta să fie mai agilă şi mai dinamică. Motorul boxer al modelului a rămas intact.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,098
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!