Un Ferrari F40 exploatat în condiţii de iarnă este un adevărat deliciu! (Video)
31 Martie 2016, 12:43
Majoritatea automobilelor istorice legendare sunt păstrate în condiţii impecabile în colecţiile private. Dar nu pentru acest lucru au fost create
automobilele! Cât de rare şi legendare nu ar fi, ele trebuie conduse! Conduse la limitele capacităţilor sale, în diferite condiţii, fie ploaie sau zăpadă!
Automobilele trebuie să ofere plăcere atunci când le conduci, iar felul în care le conduci nu trebuie să fie criticat!
Takeshi Kimura este un împătimit al automobilelor din Japonia, care cu siguranţă ştie cum să-şi trăiască viaţa la volanul automobilului ceea ce ne şi demonstrează în video de mai jos. Takeshi deţine un legendar super-car al anilor ’80 – Ferrari F40, pe care îl exploatează la maximum în cele mai diverse condiţii!
În cazul dat, Takeshi demonstrează o zi din viaţa sa alături de acest minunat Ferrari F40, care a fost modificat pentru a putea fi utilizat în condiţii de iarnă! Se pare că acesta dispune şi de o suspensie reglabilă pe înălţime, care poate fi coborâtă pentru deplasările pe asfalt şi ridicată pentru derapaje controlate pe drum înzăpezit!
În video Takeshi derapează cu al său F40 pe o pârtie de schi, iar reacţia celor din jur este evidentă. Oare ce ar fi spus Enzo Ferrari văzând ultima sa creaţie la care a lucrat şi el în timpul vieţii, cu lanţuri antiderapante pe roţile spate?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,814
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!