Volvo lansează noile S60 și V60 Edition
22 Martie 2016, 10:13
Pe fondalul noilor Volvo XC90, S90 și V90, dar și al versiunii facelift al lui V40, modelele S60 și V60 nu mai par așa de atractive. Pentru a le face mai dorite suedezii au lansat edițiile speciale Volvo S60 Edition și V60 Edition pe care au fost aplicate elemente proaspete de design.
La exterior edițiile se deosebesc prin două culori noi Mussel Blue și Luminous Sand care au debutat pe modelele din seria 90, inserții de culoare neagră lucioasă pentru barele de protecție față/spate, elemente
cromate orizontale pe calandru vopsit în negru lucios, contur de culoare neagră pentru geamurile laterale, finale de evacuare dreptunghiulare integrate în difuzorul spate și jante bicolore de 17 inch, Rodinia, sau de 18 inch, Tucan.
Producătorul suedez nu ne-a prezentat poze de la interior, dar totuși a menționat că noile S60 și V60 Edition dispun de scaune sport căptușite cu piele de culoare neagră sau bej, pod de culoare neagră, cusături contrastante și inserții din aluminiu sau, opțional, Piano Black. În dotarea standard noile Volvo S60 și V60 Edition dispun de senzori de parcare spate, oglinzi retrovizoare retractabile și volan cu încălzire.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,232
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!