BMW M4 GTS devine mașina de siguranță în campionatul DTM
29 Aprilie 2016, 11:25
Mașinile de siguranță nu sunt o noutate în rândurile modelelor de performanță BMW M, iar acum acest post îl ocupă și cel mai performant M4, modelul M4 GTS. Noul BMW M4 GTS DTM Safety Car va fi automobilul de siguranță din cadrul campionatului DTM pe parcursul sezonului 2016.
Modelul M4 GTS limitat la doar 700 de exemplare oferă 500 CP și 600 Nm, fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde și să atingă o viteză maximă de 305 km/h – performanțe suficiente pentru a conduce peletonul automobilelor de curse DTM.
Mașina de siguranță a fost dotată cu pachetul Clubsport Package care este disponibil gratuit, fiind perfect pentru circuitele de curse.
Ca și orice altă mașină de siguranță noul BMW M4 GTS DTM Safety Car a fost dotat cu girofar LED, cu LED-uri adiționale pentru bara de protecție față și o funcție de clipire pentru blocurile optice standarde, exteriorul fiind condimentat cu abțibilduri cu inscripția „DTM Safety Car”.
La interiorul mașinii de siguranță se regăsește și un sistem radio de comunicare. Mașina de siguranță va fi condusă de Jürgen Kastenholz, care este conducătorul oficial al mașinilor de siguranță DTM începând cu anul 2010.
Noul BMW M4 GTS DTM Safety Car va debuta la prima cursă din cadrul campionatului DTM care va avea loc
pe circuitul Hockenheim (6-8 mai 2016).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,437
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!